top of page

Tlačová správa: Strategické kontrakty so zbrojármi za 31 mil. EUR


Vlkanová, Slovensko – GEVORKYAN, a.s., globálny líder v práškovej metalurgii, informuje, že vyhrali veľký tender s európskym výrobcom zbraní.


"Je to pre nás satisfakcia, nakoľko v tendri sa zúčastnilo celkovo 8 renomovaných firiem z Európy a USA a podmienky tendra boli veľmi náročné," hovorí predseda predstavenstva Dipl. Ing. Artur Gevorkyan a dopĺňa: "Jedná sa o niekoľkoročné kontrakty na celú škálu výrobkov v objeme cca 31 miliónov eur. Takto veľký kontrakt potrebuje okamžité kapacity vo výrobe, a tieto máme vďaka investíciám z IPO na Pražskej burze. V dnešnej zložitej medzinárodnej situácii dlhoročné kontrakty s výrobcami zbraní zaisťujú stabilitu firmy a poskytujú potenciál pre dlhodobý rozvoj.



"Diverzifikácia portfólia, ktorú máme založenú v stratégii už desaťročia, aj dnes priniesla svoje ovocie. Chcem len zdôrazniť, že naše výrobky nie sú určené ku útokom na ľudí a pri tejto zásade aj zostaneme," dopĺňa finančný riaditeľ firmy Andrej Bátovský.



Tlačová správa v PDF:


Kontakt pre média:

Ing. Miroslav Dobrota, marketingový manažér,



Upozornenie:

Táto tlačová správa obsahuje predpovede budúceho vývoja a vyjadrenia očakávaní, ktoré môžu byť ovplyvnené rizikami a neistotami.

Skutočné výsledky sa môžu líšiť.

Comments


bottom of page