top of page

Najlepším finančným riaditeľom roka 2023 sa stal Andrej Bátovský zo spoločnosti GEVORKYAN


Andrej Bátovský je príkladom toho, ako vytrvalosť, odhodlanie a správny prístup k ľuďom vedú k úspechu. Jeho cesta od stredoškoláka vo výrobe až po finančného riaditeľa spoločnosti GEVORKYAN je dôkazom, že tvrdá práca a dôvera v tím môžu priniesť výnimočné výsledky.


V článku sa dočítate o tom, ako Andrej Bátovský vedie svoj finančný tím s dôrazom na spoluprácu a vzájomnú úctu, čo považuje za kľúč k dlhodobému úspechu. Pod jeho vedením spoločnosť GEVORKYAN dosiahla významné finančné míľniky, vrátane rekordného IPO na pražskej burze a expanzie na bratislavskú burzu.


Inovatívny prístup spoločnosti, ktorá sa zameriava na zelené technológie a digitalizáciu, je podporovaný aj silnou firemnou kultúrou, kde sú zamestnanci vnímaní ako rodina. Andrej Bátovský zdôrazňuje dôležitosť správneho výberu ľudí, ktorí sú motivovaní a pripravení pracovať ako partneri.


Článok zároveň osvetľuje jeho angažovanosť v oblasti vzdelávania a podpory mladých talentov, čím prispieva k rozvoju novej generácie lídrov.


Prečítajte si viac o jeho úspechoch a inšpirujúcich príbehoch, ktoré môžu byť motiváciou pre mnohých ďalších finančných odborníkov a manažérov.


Celý článok a video tu.

Comentarios


bottom of page